Göz Altı Morlukları Nasıl Geçer Çözümü - Aradığın belki burdadır.

Göz Altı Morlukları Nasıl Geçer Çözümü

Bunu Paylaş
Görüntüleme

Göz Altı Morlukları Nasıl Geçer? Çözüm Yolları



Göz altı morluklarında kullanılan pek çok tedavi yöntemi bulunmasına karşın bitkisel çözümler hem doğal olması hem de daha kolay ulaşılabilmesi nedeniyle daha sık tercih edilmektedir. Aşağıda şişlik ya da morluk kaynaklı oluşan renk değişimlerine karşı kullanabileceğiniz bitkisel tedavi yöntemlerini bulabilirsiniz.
Taze yeşil incir, morluklarda en sık kullanılan bitkisel çözümlerden birisi olup yalnıza bir bütün incir ile etkili olmaktadır. Bir inciri iki ayrı parçaya böldükten sonra göz altınıza koyun. Bir süre (yaklaşık 15 dakika) bekledikten sonra incirleri alın. Bu uygulamayı hafta da birkaç kez yapın.
Kahve ve yumurta akı maskesi, sık, sık internet sitelerinde de tavsiye edilen bir uygulamadır. Bunun için bir yemek kaşığı kadar kahveyi, bir yumurta akı ile karıştırın ve gazlı bez üzerine koyarak göz altınızda 15 dakika kadar bekletin. Bu işlem ile göz altında oluşan morluk ve şişliklerden kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Bu önerilere ek olarak elma dilimlerini de kullanmanızı tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder